powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-1-2012


Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ vs ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 1-3



ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. Ο χαμένος της αγωνιστικής βγήκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ αφού με την εντός έδρας ήττα από την Ορμύλια έχασε κι άλλο έδαφος στον κυνήγι της ανόδου πέφτοντας κατά μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα και πλέον κρατάει κυριολεκτικά την τύχη στα χέρια του αφού κάθε χαμένος βαθμός από εδώ και πέρα θα είναι και μία μαχαιριά για την ομάδα. Στο ντέρμπι λοιπόν της αγωνιστικής όλα ήταν τέλεια, οι δύο ομάδες κατάλληλα προετοιμασμένες ο κόσμος έσπασε όλα τα ρεκόρ στο γήπεδο καθώς γέμισε όλη η κερκίδα από γηπεδούχους και φιλοξενούμενους ενώ πίσω από την εστία οι φανατικοί της ομάδας είχαν στήσει το δικό τους πανηγύρι με πυρσούς, χαρτάκια, κορδέλες, τρομπέτες και τύμπανα εμψυχώνοντας την ομάδα στο έπακρο. Έτσι λοιπόν με τον αέρα του γηπεδούχου η Φώκαια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε συνεχώς την Ορμύλια από το κέντρο και κάτω, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35’ του αγώνα μετά από σύγχυση και αδράνεια στην άμυνα, πληρώνοντας για άλλη μια φορά τα φθηνά γκολ που δέχεται. Έτσι όμορφα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Εκεί που όλα έδειχναν ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι 2 ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρουν γκολ και θέαμα, ο μεγάλος και τρανός προπονητής της Ορμύλιας , ο αυτό αναφερόμενος  ως προπονητής του ήθους που πρώτα διδάσκει συμπεριφορά και μετά ποδόσφαιρο, αυτός λοιπόν που προκαλούσε με την συμπεριφορά του απ τον πάγκο,  έμελε να γίνει το μαύρο πρόβατο του αγώνα και να χαλάσει μία τόσο ωραία ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και τα αποδυτήρια να θυμίζουν αρένα του μποξ.. Το σκηνικό ξεκίνησε όταν κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια ο προπονητής της Ορμύλιας Αντρέας Καρανάσιος επιτέθηκε φραστικά στον ποδοσφαιριστή της Φώκαιας Μιχάλη Νάση και όταν ο ίδιος του απάντησε τον χτύπησε από πίσω, αυτό ήταν…….Μετά ακολούθησε κόσμο συρροή  και δημιουργήθηκε το απόλυτο χάος, η συνέχεια αναμενόμενη……Όλη αυτή η κατάσταση λοιπόν ανέβασε κι άλλο τους σφυγμούς και όλοι ήταν εκτός ελέγχου, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση του τερματοφύλακα της Νέας Φωκαίας Τσαλδάρη Γιάννη διότι ήταν κυριολεκτικά εκτός ελέγχου. Αφού λοιπόν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Φώκαια να μπαίνει δυνατά και να πιέζει για την ισοφάριση, πράγμα που κατάφερε να κάνει με τον Νάση στο 65’ του αγώνα. Ένα γκολ όμως που δεν έφτασε καθώς η ομάδα μας δέχτηκε ακόμα ένα αστείο γκολ προς το τέλος του αγώνα, και ενώ όλη η ομάδα ήταν μπροστά και προσπαθούσε να ισοφαρίσει με όσα αποθέματα της είχαν μείνει, ένα σουτ ανάμεσα περιοχής και κέντρου έπιασε τον Ευθυμιάδη εκτός θέσης για να γίνει το τελικό 1-3. Ο MVP του αγώνα κυριολεκτικά ήταν ο διαιτητής Οικονόμου Νίκος, που με μία άψογη και αλάνθαστη διαιτησία κράτησε το παιχνίδι στα ίσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο
Και προστάτευσε όλους του ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος στο τέλος του αγώνα δήλωσε στους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ « Κύριοι έχω παίξει μέχρι Football League 2, τέτοια φιλοξενεία δεν έχω ξανα δεί, πραγματικά συγχαρητήρια».  Και εμείς με την σειρά μας του λέμε, μακάρι όλες οι ομάδες σε όλα τα παιχνίδια να έχουν τέτοιες διαιτησίες. Με αυτά και με αυτά τελείωσε η 17η αγωνιστική που βρίσκει την ομάδας μας στην 3η θέση, να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, να ανασυνταχθεί και να παλέψει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας και στην συνέχεια.!!

Η σύνθεση της Νέας Φωκαίας:

Τσαλδάρης Γ. (GK) (c), Κοσκινάς Τ. (DR), Ευθυμιάδης Δ. (DL), Τσαλδάρης Λ. (DC), Χάκα Κ. (DC), Πασχαλίδης Γ. (DM), Βαχτανίδης Κ. (DM), Πελιβανίδης Χ. (ΑMC), Μίνγκα Λ. (AMR), Νάσης Μ. (AML), Περκίκας Η, (FC).

Και οι υπόλοιποι 7 : Ευθυμιάδης Μ. Βαχτανίδης Δ. Σιδηρόπουλος Κ. Βαχτανίδης Ν. Τερσενίδης Θ. Γκανιγιάννης Γ. Κατσαρός Γ.

Τα γκολ: Νάσης (1)

Αλλαγές: Σιδηρόπουλος (αντί Χάκα), Κατσαρός (αντί Βαχτανίδη) Ευθυμιάδης Μ. (αντί Τσαλδάρη Γ.).


Φάση απ τον αγώνα:



Φάση απ τον αγώνα:



Κόσμος:



Κόσμος:



Κόσμος:



Κόσμος:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου