powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

23η Αγωνιστική 17-3-2012

ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ
vs
Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
2-1


ΑΜΑΡΤΙΑ..!!!!! ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ. Ιδανικός αυτόχειρας ο ΗΡΑΚΛΗΣ της Νέας Φώκαιας καθώς αυτοκτόνησε στην έδρα  του ΑΕΤΟΥ ΦΟΥΡΚΑΣ. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία ομάδα που στον πάγκο της είχε μόλις 1 αλλαγή. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα εδώ και αρκετά παιχνίδια έπαιζε  με την πλάτη στον τοίχο δεν είχε περιθώρια να χάσει ούτε έναν βαθμό κι όμως έχασε το πρωτάθλημα σε αγώνες που κέρδισαν οι υπόλοιποι διεκδικητές  του τίτλου. Δηλαδή, οι ομάδες της πρώτης 4αδας είχαν από ένα νικηφόρο ντέρμπι (πλην της Κασσάνδρας που είχε νίκη και ισοπαλία στην έδρα της Γαλάτιστας) οπότε το πρωτάθλημα κρίνεται στα αποτελέσματα με τις ‘’υποδεέστερες’’   ομάδες, εκεί που η φώκαια αυτοκτόνησε γιατί έχασε 1 ματς από τον Πολύγυρο, 1 ματς απ  την Φούρκα και μία ισοπαλία με τον Άγιο Μάμα ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες πήραν το τρίποντο σε αυτές τις έδρες.  Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όταν έχεις αποδείξει πολλοστές φορές σε όλους ότι μπορείς να το κάνεις με άνεση δεν επιτρέπεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τέτοια κρισιμότητα να πετάς χαρταετό, γιατί αυτό έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Φώκαιας μηδενός εξαιρουμένου. Δεν είναι δυνατόν να προηγείσαι με 0-1 και μέσα σε δέκα λεπτά να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-1 και σαν να μην φτάνει αυτό να έχεις ένα ολόκληρο ημίχρονο να αντιδράσεις και να πετάς 4 κλασικές ευκαιρίες στα σκουπίδια. ΟΧΙ κύριοι, έτσι δεν πάμε πουθενά. Τέλος δεν θα ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν παρά μόνο στους ποδοσφαιριστές μας. Δεν θα ασχοληθούμε με την συγκεκριμένη δυάδα διαιτησίας (Δημητριάδη-Καβακίδου) διότι για πολλοστή φορά  ήταν πιο τραγική κι απ την ομάδας μας. Ούτε θα μείνουμε στο τραγελαφικό στοιχείο του αγώνα που έχει να κάνει με το ότι ο προπονητής της Φούρκας είναι και ποδοσφαιριστής της Κασσάνδρας. Εμείς τα έχουμε με την ομάδα μας και την αγωνιστική της συμπεριφορά για ένα και μοναδικό λόγο, γιατί ξέρουμε την ποιότητά της και γιατί ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής, άλλωστε είναι τόσα πολλά τα θετικά σχόλια που έχει αποκομίσει. Με αυτά και με αυτά λοιπόν η Φώκαια έχασε πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της ανόδου μέσω play off και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια, μαθηματικά όμως δεν τελείωσε τίποτα για αυτό οι παίχτες πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στις 2 εναπομείναντες αγωνιστικές για να πάρουν 6 βαθμούς και να ελπίζουν να σταθούν τυχεροί έστω και για μια φορά φέτος με τον συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων. Δυστυχώς φέτος μας έχει γυρίσει την πλάτη και η τύχη. Επόμενο ραντεβού το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Φώκαιας με αντίπαλο τον Α.Ο Σημάντρων.


BREAKING NEWS: Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Μανώλη Ευθυμιάδη που θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς μετά από τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έσπασε το πόδι του. Μάνο η διοίκηση, ο προπονητής και οι συμπαίχτες σου, σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και  σε περιμένουμε κοντά μας  ακόμα πιο δυνατό.


Η σύνθεση της Νέας Φώκαιας:Τσαλδάρης Γ. (GK) (c), Κοσκινάς Τ. (DR), Σιδηρόπουλος Κ. (DL), Χάκα Κ. (DC), Τσαλδάρης Λ. (DC), Πασχαλίδης Γ. (DM), Βαχτανίδης Κ. (DΜ), Πελιβανίδης Χ. (ΑMC), Νάσης Μ. (AMR), Μίνγκα. (AML), Περκίκας Η. (FC).

Και οι υπόλοιποι 5 : Βαχτανίδης Δ. Βαχτανίδης Ν. Στεφανίδης Σ. Γκανιγιάννης Γ. Τερσενίδης Θ.

Αλλαγές: Βαχτανίδης Ν. (αντί Κοσκινά Τ.) Τερσενίδης Θ. (αντί Βαχτανίδη Κ.)

Τα γκολ: Πελιβανίδης (1)

Κάρτες: Τσαλδάρης Λ. (κόκκινη)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου