powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-1


Επαγγελματική νίκη για τον Ηρακλή που πέρασε με τον αγχωτικό 0-1 από την έδρα της Κύπρου Διονυσίου και πήρε του 3 βαθμούς που ήταν και ο κύριος στόχος.

Λίγα λόγια για τον αγώνα:
Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από το 1' λεπτό είχε την κατοχή της μπάλας η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδος ήταν άψογη ενώ αντιθέτως η επίθεση πονούσε σε όλοι την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Μ. Νάση να ψάχνει ακόμα τα πατήματα του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε σε όλοι την διάρκεια της προετοιμασίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο αποφασισμένος και με γκολ του Β. Μπαρή στο 50' έκανε  το 0-1, στο 60' βγήκε από το παιχνίδι ο Δ. Ευθυμιάδης και πέρασε ο Κ. Χάκα, στο 70'  ο σκόρερ Β. Μπαρής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα με 10 παίκτες, στο 85' έγινε και η δεύτερη αλλαγή για τον Ηρακλή βγήκε ο Μ. Νάσης και την θέση του πήρε ο Θ. Τερσενίδης, στο 86' αποβλήθηκε ο το No 9 της Κύπρο Διονυσίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγο πριν το τέλος στη θέση του Χ. Πελιβανίδη πέρασε ο Τ. Κοσκινάς.


Αρχική 11άδα:                    Αναπληρωματική: 
Μαυρίδης Κ.                      Χάκα Κ.
Μπαρής Β.                        Κοσκινάς Τ.
Τσαλδάρης Λ.                   Βαχτανίσης Δ.
Στεφανίδης Σ.                    Τσίγγος Ν.
Βαχτανίδης Κ.                   Τερσενίδης Θ.
Πασχαλίσης Γ.
Μουρελάτος Θ.
Πελιβανίσης Χ.
Μίνγκα Λ.
Ευθυμιάδης Δ.
Νάσης Μ.

      





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου