powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 1-0


Άμυνα από ατσάλι... επίθεση που προβληματίζει...
Ο Ηρακλής μπήκε στο γήπεδο δυνατά, ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν άτυχος καθώς είχε δύο δοκάρια, κράτησε το μηδέν στην άμυνα αλλά προβλημάτισε με την επιθετική του λειτουργία και αυτό φαίνεται από το σκορ αλλά και από τον σκόρερ Γ. Πασχαλίδη ο οποίος είναι κεντρικός μέσος.
  2X2 λοιπόν και 6 βαθμοί για τον Ηρακλή όπου έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα και έχει ως στόχο μια καλή πορεία σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο.

Λίγα λόγια για τον Αγώνα:
Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και απείλησε στο 16' με  μακρινό σουτ του Θ. Μουρελάτου το οποίο κατέληξε στην οριζόντια δοκό του της αντίπαλης εστίας, στο 27' ο Λ. Μίνγκα 
με δυνατό γυριστώ σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε ξανά το οριζόντιο δοκάρι, 44' και ο Γ. Πασχαλίδης κέρδισε την μπάλα στο κέντρο διένυσε το ήμισυ του γηπέδου και με άψογο πλασάρισμα έκανε το 1-0.
Στο 2ο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού στο 60' βγήκε ο Θ. Τερσενίδης και πέρασε ο Χ. Πελιδανίδης τονώνοντας την μεσαία γραμμή, στο 63' ο Μ. Νάσης έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα, στο 72' πέρασε στο παιχνίδι ο Τ. Κοσκινάς αντί του τραυματία Θ. Μουρελάτου ενώ οι αλλαγές του Ηρακλή κλείσανε στο 79' με την είσοδο του Γ. Γκανηγιάννη ο οποίος αντικατέστησε τον Δ. Ευθυμιάδη, λιγό αργότερα ο Λ. Μίνγκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά ο τερματοφύλακας του Ανθεμούντα δήλωσε παρών και καθάρισε την φάση. Η λήξει του αγώνα δεν άργησε πολύ και ο Ηρακλής πανηγύρισε την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες. 


Αρχική 11άδα:                    Αναπληρωματική: 
Μαυρίδης Κ.                     Γκανηγιάννης Γ.
Χάκα Κ.                             Κοσκινάς Τ.
Τσαλδάρης Λ.                   Βαχτανίσης Δ.
Στεφανίδης Σ.                    Τσίγγος Ν.
Βαχτανίδης Κ.                   Θάνος Χ.
Πασχαλίσης Γ.                  Πελιβανίσης Χ.
Μουρελάτος Θ.                 
Τερσενίδης Θ.
Μίνγκα Λ.
Ευθυμιάδης Δ.
Νάσης Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου