powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΣ ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-5


Ο Ηρακλής έκανε το καθήκον του και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ολύνθου με 1-5 ανεβάζοντας κι άλλο τον συντελεστή τερμάτων έχοντας 20 γκολ υπέρ (2η καλύτερη επίθεση) αλλά και διατηρώντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 4 γκολ κατά.

Λίγα λόγια για τον αγώνα:
Στο δεύτερο μόλις λεπτό τραγικό λάθος από την άμυνα της Ολύνθου και Λ. Μίνγκα και το 0-1 βάζοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ηρακλής έχασε σορό ευκαιριών μέχρι που στο 20' ο Μ. Νάσης έκανε το 0-2 μετά από ασταθής επέμβαση του πορτιέρο της Ολύνθου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ανενόχλητος, στο 25' ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία αφού ο επιθετικός της Ολύνθου μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του συμπαίχτη του πέρασε Χάκα, Μπαρή και Μαυρίδη και έκανε το 1-2, ο Λ. Μίνγκα όμως δεν είχε πει την ακόμη τελευταία του λέξη  και στο 40' έκανε το 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ξεκίνησε όπως και στο πρώτο δηλαδή με γκολ ο Μ.Νάσης έκανε το 1-4 μόλις στο 47' και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του και στο τέλος το καλύτερο ποιος άλλος βέβαιε ο Γ.Πασχαλίδης που σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν άψογος και έβαλε και το ωραιότερο γκολ του αγώνα στο 79' με άπιαστο φαλτσαριστό πλάσε στο γάμα, τελικό σκορ ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-5 


Αρχική 11άδα:                    Αναπληρωματική: 
Μαυρίδης Κ. (C)               Κοσκινάς Τ. (55)
Χάκα Κ.                           Βαχτανίδης Δ. 
Τσαλδάρης Λ.                  Τσίγγος N.
Βαχτανίδης Κ.                  Γκανηγιάννης Γ. (70)                  
Πασχαλίδης Γ.                  Βαχτανίδης Κ.
Σ. Σταφανίδης (75)            Θάνος Χ.(75)
Μουρελάτος Θ.              
Πελιβανίδης Χ.         
Μίνγκα Λ. (70)             
Νάσης. Μ 
Μπαρής Β.(55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου