powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν.ΦΩΚΑΙΑΣ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 2-2


Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας....... Αυτή η φράση αντιπροσωπεύει απόλυτα το παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους, αφού ο Ηρακλής προηγήθηκε με 2-0 και μέσα σε 20' κατάφερε να δεχτή δύο γκολ και να πάρει μια ισοπαλία που δεν του άξιζε εφόσον ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο σε όλοι την διάρκεια του παιχνιδιού.

Λίγα λόγια για τον αγώνα:
Το συγκρότημα του Α.Τσαλδάρη δεν φοβήθηκε την βαθμολογική θέση του αντιπάλου και ξεκίνησε πολύ επιθετικά το παιχνίδι, στο 25' η τύχη γύρισε την πλάτη στον Χ. Πελιβανίδη αφού το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι, στο 35' ο Μ. Νάσης έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Γκολ από τα αποδυτήρια για τον Ηρακλή αφού ο Γ. Πασχαλίδης με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 στο 47' και όλα έδειχναν ότι ότι ο Ηρακλής θα έχει ένα όμορφο απόγευμα, στο 55' ο κινητικός Γ. Πασχαλίδης βρέθηκε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα τον Σημάντρων, στο 70' η ομάδα των Σημάντρων μείωσε σε 2-1 ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Δ. Ευθυμιάδης έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 3-1, στο 90'+ αψυχολόγητο χέρι από τον Σ. Στεφανίδη, πολύ καλεί εκτέλεση από τον παίχτη των Σημάντρων, καταπληκτική επέμβαση από τον Κ. Μαυρίδη, ολιγωρία στην άμυνα και τα Σήμαντρα κάνουν το 2-2 ρίχνοντας την ομάδα του Ηρακλή στο καναβάτσο.



           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου