powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 7-1

Op Op Op opa Nasis Style......
Ούτε 1.. ούτε 2.. ούτε 3... αλλά 7 γκολ κέρασε ο Ηρακλής στον Αιγέα Παλλήνης στο ντέρμπι κορυφής και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα μένοντας μόνος στην 2η θέση με 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε  7 παιχνίδια.

Ο καταπληκτικός  Μιχάλης Νάσης έκανε χατ-τρικ και είχε τις ευκαιρίες να σημείωση κι αλλά τέρματα  αλλά προτίμησε το θέαμα παρά την ουσία, ο Λορέντζο Μίνγκα έβαλε 2 γκολ το ένα εξ' αυτών με τακουνάκι το οποίο κατέληξε στην συμβολή των δοκών, γκολ και από τον Κλεβίς Χάκα ο οποίος ήταν ένα τοίχος από μόνος του στη άμυνα, και στο τέλος Οοοοο........ Αϊ Γιάννης  Γιάννης Πασχαλίδης που από την 2η αγωνιστική και μετά βάζει γκολ σε κάθε αγώνα, σε συνδυασμό με την ηρεμία που προσφέρει στην ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού του είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους  κορυφαίους παίχτες της ομάδας, Γκολ πέτυχε και η ομάδα του Αιγαία μειώνοντας προσωρινά σε 6-1 ενώ έπαιζε με 10 παίχτες από το πρώτο ημίχρονο λόγο αποβολής..

Το Συμβούλιο και οι παίχτες θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή του Αιγέα Παλλήνης που έδειξε το ποδοσφαιρικό του ήθος κατακρίνοντας  τις μη ποδοσφαιρικές πράξεις αλλά και την συμπεριφορά  των παιχτών του σε όλοι την διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.     

Αρχική 11άδα:                    Αναπληρωματική: 
Μαυρίδης Κ. (C)               Κοσκινάς Τ. 
Χάκα Κ.                            Βαχτανίδης Δ. 
Τσαλδάρης Λ.                  Τσίγγος N.
Βαχτανίδης Κ.                  Γκανηγιάννης Γ. (70)                  
Πασχαλίδης Γ.(70)            Βαχτανίδης Κ.
Σ. Σταφανίδης                   Θάνος Χ.(55)
Μουρελάτος Θ.                Τερσενίδης Θ. (65)
Πελιβανίδης Χ.         
Μίνγκα Λ.(65)             
Νάσης. Μ 
Μπαρής Β.(55) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου